Условия на ползване PDF Print E-mail

Ползването на сайта sedmoklasnik.com е обвързано с приемането на настоящите Условия за ползване на сайта.


Ако, не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля да не ползвате и не посещавате този сайт.


Условията за ползване снимките и книгите  към тях на сайта  sedmoklasnik.com са обект на авторски права и препечатването им в други медии е забранено. Възпроизвеждането на цели или части от текста, снимките или изображенията става след изрично писмено разрешение на sedmoklasnik.com.


Този сайт и съдържанието му е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички материали са предназначени само за Ваша лична информация. Използването им извън този смисъл, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието на sedmoklasnik.com  е забранено и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред.

Sedmoklasnik.com си запазва правото да променя тези документи по всяко време и без предупреждение. Тези условия са променени последно на 09.07.2008  г. Достъпвайки и ползвайки този сайт, Вие се съгласявате и обвързвате с условията, описани тук.

Моля запознайте се с нашата политика за конфиденциалност  и получете повече информация относно използването на лична информация, която ни предоставяте.
Забранено е създаването на връзки към този сайт без изричното съгласие на sedmoklasnik.com. Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този сайт без изричното писмено съгласие на sedmoklasnik.com.

Съдържанието и функционалността на този сайт /включително текстове, графики, лога, икони, изображения, както и тяхната подредба/ се притежават изключително от sedmoklasnik.com. Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от sedmoklasnik.com.
Разрешено е отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието и функционалността на този сайт върху един компютър, единствено и само за вътрешна употреба, при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на сайта бъдат запазени. Всяко друго копиране, изменение, възпроизвеждане и разпространение на информацията от този сайт (независимо за вътрешни цели или не и независимо с търговска цел или не) е забранено.

Забранено е копирането, изменянето, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от този сайт без изричното съгласие на sedmoklasnik.com.

Sedmoklasnik.com може да променя всякаква информация на този сайт по всяко време без предупреждение.

Sedmoklasnik.com не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието на сайта или всякаква информация публикувана на свързани сайтове или предлагана от трети лица.

Sedmoklasnik.com НЕ поема отговорност за никакви непреки, случайни или други загуби, предизвикани от или по някакъв начин свързани с употреба на информация от този сайт.

Вие се съгласявате, че няма да отнасяте или приписвате каквато и да е информация на sedmoklasnik.com във всякакви публични издания (пр. вестници, уеб сайтове) с цел реклама или промотиране, информиране или повлияване на трети страни, както и че няма да ползвате или възпроизвеждате, която и да е търговска марка на sedmoklasnik.com, или да заявявате каквото и да е становище от страна на или във връзка с sedmoklasnok.com.


Sedmoklasnik.com  приканва да не се изпраща нежелана лична информация или друга конфиденциална информация. Всяка такава информация ще бъде смятана за неконфиденциална.


Отговорността на sedmoklasnik.com  относно нашите продукти и услуги се определя изцяло от споразуменията, с които те се предлагат.

 

ЗА РОДИТЕЛИ

Самообразовайте се!

Търсете информация за психо-активните вещества. Можете да го направите...

прочети още

Знайте какво можете да направите при проблем!

Знайте, че спазването на тези препоръки, ви дава възможност...

прочети още

Бъдете с детето си, когато прави избор!

Насърчавайте детето си да бъде самостоятелно. Поощрявайте участието на...

прочети още

Групи за взаимопомощ

Какво представляват групите за взаимопомощ? Днес групите за взаимопомощ са...

прочети още

Говорете с детето си на тази тема!

По дадена тема се говори, ако вие и вашето...

прочети още

Още в: За родители

100%
-
+
1
Покажи опцци

ЛЮБОПИТНО

Всяка четвърта жена следи мъжа си в интернет

News image

Всяка четвърта жена използва интернет, за да следи партньора си,...

прочети още

Гума докара 75 000 долара

News image

Работници от система на чистотата в Индианаполис, щата Индиана, които...

прочети още

Шапка ще ни помага да мислим и учим

News image

Шапка ще ни помага да мислим и учим Когато...

прочети още

Виж кой готви

News image

Най-големите кулинари на океана се оказват делфините.Оказа се, че морските...

прочети още

Роботизиран скакалец ще изследва скалистия терен на Марс

News image

"За създаването на Джолбот се вдъхнових от скакалците, които...

прочети още

Още в: Любопитно

100%
-
+
1
Покажи опцци